Wat wij doen

Vanuit een doelstelling gaan wij samen te werk. Welke strategie past er bij deze doelstelling en welke doelgroep willen we bereiken? De onderscheidende content vloeit voort uit een creatief concept. Zo bereiken wij jouw doelgroep met de juiste boodschap. Onze kracht: contentstrategie, conceptontwikkeling, content creatie en social marketing. Deze disciplines hebben we allemaal in huis en kunnen los of samen worden ingezet voor het beste resultaat. Square Fruit maakt creativiteit meetbaar!

Strategie

Strategie

De contentstrategie is de basis van elke campagne. Dit helpt bij het vertalen van de doelstellingen naar een manier, om met behulp van content, dit te bereiken. De strategie vat samen wanneer, welke content aan wie wordt vertoond en waarom.

Promotions

Concept

Aan de basis van iedere campagne staat een creatief concept. Dit is het overkoepelende idee waar ieder merk de gewenste doelgroep mee kan overtuigen. Bij ons wordt een concept altijd ontwikkeld vanuit een onderscheidend idee, het geeft lading aan je merk en gaat voor langere tijd mee.

Social Marketing

Social Marketing

Je doelgroep kennen is één, een concept bedenken bij jouw strategie is twee, onderscheidende content ontwikkelen is drie, maar hoe verwerk je deze elementen samen tot één campagne? Met onze social marketing expertise bereiken we jouw doelgroep met de juiste boodschap op het juiste moment!

Pencil case

Content

Onderscheidende content springt er tussenuit en blijft bij. Met een creatieve insteek zorgen we dat de content aansluit bij jouw bedrijf en is afgestemd op de kanalen die worden ingezet. Met ons in house content creatie team zorgen wij dat jouw merk opvalt.

Benieuwd hoe we dit in praktijk brengen?

Bekijk onze cases