Van Oord - Webserie Borssele V

Opdracht
Het windmolenpark genaamd Borssele V bevindt zich in de Noordzee en is ontwikkeld om duurzame innovaties uit te voeren en te testen. In dit stukje windpark werden gedurende de afgelopen twee jaar verschillende innovaties getest. Voor ons zaak om deze innovaties op een aantrekkelijke manier in beeld te brengen in een 7-delige webserie. 

Uitvoering
Samen met nieuwsgierige studenten van de HZ University of Applied Sciences zijn wij meerdere malen op pad gegaan om te kijken welke innovaties Van Oord doorvoert op het windpark Borssele V. De studenten, die allemaal de minor Offshore Wind volgen, kregen de kans om experts van Van Oord vragen te stellen over wat de innovaties inhouden en hoe deze worden geïmplementeerd. 

Resultaat
Uiteindelijk heeft dit geleid tot 7 afleveringen die terug te vinden zijn op de speciale landingspagina van Van Oord, genaamd sustainability. Na een proces van bijna twee jaar heeft dit geresulteerd in een aantrekkelijke webserie voor geinteresseerde in Van Oord en windenergie. Via de webserie zet Van Oord zich op de kaart als een bedrijf dat bijdraagt aan de energietransitie maar ook door middel van innovaties aan het milieu denkt.